Apparaten en accessoires
Sesam zalm met sla en erwtensoep
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember geschild, in plakjes (3 mm)20 g
-
teentje knoflook1
-
honing70 g
-
sesamolie10 g
-
sojasaus70 g
-
verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)600 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olie30 g
-
bevroren doperwten500 g
-
water400 g
-
kokosmelk200 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
geroosterd sesamzaad5 el
-
50 g slamicrogreens50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1362.1 mg
Eiwitten
43 g
Calorieën
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Vetten
43.4 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
13.4 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Geen beoordelingen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Beef Wellington
10u. 10min